workmaan--delovna-oblacila-zascita-tisk-promocijski-material--logo_alternative_white

 

Vezenje

workmaan delovna oblacila zascita tisk promocijski material storitve icon VEZENJE

Naše stranke se vse bolj odločajo za vezenje, ki je bolj kvalitetno in trajno od tiska. Ta tehnika je --bolj bogata in obstojna zaradi postopka šivanja, s katerim izdelamo vzorec po vaših željah (logotip podjetja, različni napisi, našitki, slike ... )

Vezenje je cenovno ugodno pri večji količini izdelkov, saj vam po vaših željah izdelamo program, ki ga plačate le prvič, pri vseh nadaljnjih vezenjih pa plačate le vezenje.

Promocijo za vaše podjetje, društvo ali zaseben dogodek vam lahko navezemo na pester nabor izdelkov, kot so jakne, majice, zaščitna oblačila, kape, odeje, brisače, flise, ...
Naše stranke se vse bolj odločajo za vezenje, ki je bolj kvalitetno in trajno od tiska. Ta tehnika je --bolj bogata in obstojna zaradi postopka šivanja, s katerim izdelamo vzorec po vaših željah (logotip podjetja, različni napisi, našitki, slike ... ) Vezenje je cenovno ugodno pri večji količini izdelkov, saj vam po vaših željah izdelamo program, ki ga plačate le prvič, pri vseh nadaljnjih vezenjih pa plačate le vezenje. Promocijo za vaše podjetje, društvo ali zaseben dogodek vam lahko navezemo na pester nabor izdelkov, kot so jakne, majice, zaščitna oblačila, kape, odeje, brisače, flise, ...

PREDNOSTI VEZENJA:

 • trajna obstojnost
 • več kot 100 različnih odtenkov barv
 • lep izgled


KAJ POTREBUJEMO OD VAS:

 • vrsta in material artikla, na katerega bomo vezli
 • lokacija vezenja (spredaj, zadaj, rokav …)
 • število kosov
 • velikost vezenja

Če logotipa še nimate v formatu, primernem za vezenje (cdr., ai., eps., pdf., …), nam posredujte informacije, kaj potrebujete in poskrbeli bomo za vaše želje.

OD ČESA SO ODVISNE CENE VEZENJA?

 • materiala, na katerega bomo vezli
 • od velikosti vezenja
 • števila vbodov
 • števila izdelkov
OGLEJTE SI NEKAJ NAŠIH REFERENC

Želite stopiti v kontakt z nami? Pošljite nam BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE,
ali nas pokličite po telefonu +386 31 323 670, +38641 605 356.

Želite stopiti v kontakt z nami? Pošljite nam
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE,
ali nas pokličite po telefonu
+386 31 323 670,
+38641 605 356.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@workmaan.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ERNI TIM d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.

  cta icon email

  PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE

  Prijavite se in mesečno vas bomo obveščali o vseh novostih in akcijah.