workmaan--delovna-oblacila-zascita-tisk-promocijski-material--logo_alternative_white

 

Tampo tisk

workmaan delovna oblacila zascita tisk promocijski material storitve icon tisk

Tampotisk je tehnika tiskanja, pri kateri se uporablja silikonski tampon, s katerim barvo iz klišeja, kamor je “vrgaviran” željen logotip, prenesemo na material.
S to tehniko je možno tiskati celo na okrogle predmete in površine, ki niso popolnoma ravne (kuliji, svinčniki, vžigalniki …).
Tampotisk je tehnika tiskanja, pri kateri se uporablja silikonski tampon, s katerim barvo iz klišeja, kamor je “vrgaviran” željen logotip, prenesemo na material. S to tehniko je možno tiskati celo na okrogle predmete in površine, ki niso popolnoma ravne (kuliji, svinčniki, vžigalniki …).

OGLEJTE SI NEKAJ NAŠIH REFERENC

Želite stopiti v kontakt z nami? Pošljite nam BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE,
ali nas pokličite po telefonu +386 31 323 670, +38641 605 356.

Želite stopiti v kontakt z nami? Pošljite nam
BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE,
ali nas pokličite po telefonu
+386 31 323 670,
+38641 605 356.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:


  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@workmaan.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ERNI TIM d.o.o., prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Splošni pogoji poslovanja.

  cta icon email

  PRIJAVITE SE NA NAŠE NOVICE

  Prijavite se in mesečno vas bomo obveščali o vseh novostih in akcijah.